Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tud csinálni a fogorvosom...

Mit tud csinálni a fogorvosom ezzel? (fáj a fogam)

Figyelt kérdés

1 éve tömettem be 1 fogamat fogorvossal, amalgán töméssel, úgy történt, hogy már alapból azért mentem mert kiesett a tömés, de csak akkor mentem amikor már fájdalmaim voltak, először kifúrta és kaptam ilyen kísérő v milyen tömést. Vissza kellett menni, kérdezte h fáj-e mondtam h nem, így nem volt gyökér kezelve, de most megint elkezdett fájni, ha elmegyek hozzá tud csinálni vmit?, már így is hatalmas a lyuk benne, az amalgánt kitudja szedni, és megint fogja fúrni faragni?

és azt vettem észre h ezen a fogamon az íny felőli résznél van 1 ilyen fehér színű anyag, ami sztem nem természetes, de nemtudom mi az, mivel a tömésem amalgán volt...

köszi előre a válaszokat!:)

2011. júl. 23. 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
LEGFEJJEBB KIHÚZZA A FOGADAT XD
2011. júl. 23. 07:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom megröntgenezi és ha kell, gyökérkezelést csinál, majd ha lemegy a gyulladás betömi, bármilyen nagy is a lyuk, ma már van rá többféle megoldás.
2011. júl. 23. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy jó hideg fogó mindent megold.
2011. júl. 23. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem!

Gyökérkezelte, nem fájt egyáltalán!

3x kellett vissza mennem amíg rendes tömést csinált.

Így kaphattam meg a fogszabályzómat.

1.5 hónapja lehetett.

13/L

2011. júl. 27. 10:08
 5/6 A kérdező kommentje:
és az előző tömést hogy szedi ki?, kaparja v fúrja?
2011. júl. 27. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Nekem először kapargatott rajta, aztán ami bent maradt az kifúrta.:)

2011. júl. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!