Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Húzták már a bölcsesség...

Húzták már a bölcsesség fogad? Ha igen milyen volt? Nagyon fájt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
igen és nem fájt pedig oldalra nőt ki rettentő rossz helyen.
2011. júl. 14. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan mélyek voltak a gyökerei, hogy a doki azt mondta, inkább altatásban csinálná meg. Szóval nem fájt, de el tudom képzelni, mi lett volna, ha nem altatnak...
2011. júl. 14. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokan panaszkodnak a bölcsességfog kihúzása után, h milyen rossz az. Én nem panaszkodom. Minkét fogamnál megszenvedtem, mikor kinőtt, mert szájzárat kaptam, belázasodtam. Az egyiket pár év múlva kihúzták, de semmit nem éreztem. Két nap múlva szó szerint azt is elfelejtettem, h fogorvosnál voltam. Nagyon hamar begyógyult.
2011. júl. 14. 16:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem köszi!

Mostanában megyek valamikor húzatni!

De még egy kérdésem lenne!

Nektek nem szokott be dagadni mellette a fogíny amikor még bent volt?

2011. júl. 14. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem tnap a 2 felsőt... az egyik simán ment nem nagyon fájt... a másikkal 1 órán szenvedett mert mély volt rpssz helyen volt stb... nagyonnagyon bevan dagadva azóta alig birok enni... szinte mindent egyben nyelek le... tejtermékeket nem lehet 4 napig :S
2011. júl. 14. 19:13
 6/6 anonim válasza:
Nagyon fáj ! Az egyik ismerősömnek kihúzták de úgy, hogy érzéstelenítették ! Azt mondta olyan mintha a haját tépnék ! :S
2011. aug. 9. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!