Fájni fog? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú. )
Utolsó tejfogamról lejött a zománc,és elrontja a fogsorom, ami igazából szép. A gond az, hogy nem mozog viszont felette (!) elkezdett nőni helyette az utána következő. Ezért el akarunk menni kihuzatni, de mivel nem mozog, ugye nem fogja be injekciózni? És ha nem, attól még fájni fog ha kihúzza? Húzták már ki fogamat, de az mozgott. Ja, és ugye nem kell majd fogszabályzó? Azt mondják, fáj. :(
11/L
ne parázz!!!!! nekem 1 cápafogat.( a tejfogmögül kinő a csontfog. ) húztak,nem fájt egyáltalán. viszont laza volt...csak ki"kapirgálták" sray érzéstelenítőt kaptam. viszont sokszor kaptam már szuris érzéstelenítőt DE TÉNYLEG NEM FÁJ! belerakják a szádba,és kb. 30mpig ott tartják és csak hát olyan mintha elszívnák az energiád...ne fél tényleg nem fáj! nem azért mondom h megnyugtassalak csupán az én tapasztalataimat!
11,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!