Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy a francba szedjem ki a...

Hogy a francba szedjem ki a lyukas fogamból? :/

Figyelt kérdés

helló! pár perce ettem főt kukoricát. aza héj szerüsége ami a kukoricán van,belement a lyukas fogamba.próbáltam fogkefével kiszedni,de iszonyatosan fáj,és kisem bírom szedni:/ hétfőn tömik pont ezt a fogam. elég cinkes lenne ha fúrnák a fogam,és 1 kis kaja darabka féleség jönne ki. különben is zavaró+az ott rohad a fogban.

légyszi segítsetek!!!(: kösziiii:)

12/L

2011. júl. 9. 15:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

bocs,de ez elég nagy probléma nekem. rettenetesen fáj,még inni se tudok...-.-" szóval,a gyógyszertárban mondanom kell h a pezsgőtabletta szájba kell???bocs de nem értek ehez a dolgokhoz...

egyébként,nagyon mélyen van,attól tartok ott marad.és az meg gáz lesz fogdokinál...:/

2011. júl. 9. 16:09
 12/15 A kérdező kommentje:
félek tűvel kiszedni,mert fáj...:/
2011. júl. 9. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen mondd h Hyperol tablettát v gyenge hyperol oldatot kérsz.Nyugi a fogorvos látott már rosszabbat, nekem szedermag szorult egyszer a gyökérkezelés miatt nyitva lévő fogamba.
2011. júl. 9. 19:15
 14/15 anonim válasza:
Na sikerült kiszedni te 18 éves lány? :D
2017. aug. 7. 01:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen bajom van sajna, 25 vagyok, és 1 hete benne van valami a fogamba!
2022. okt. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!