Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért újul ki mostanában...

Miért újul ki mostanában mindig a szájpenészem/herpeszem?

Figyelt kérdés
Kb ez az 5. alkalom amikor előjön a számban. Kb 1 hónapja elkaptam egy elég kemény vírust ami 2 hétig ágyban tartott és mondhatni teljesen tönkretette a gyomromat és a beleimet. Miután kigyógyultam elkezdtem szedni Supradyn vitamint. Szedtem 3 hétig, semmi bajom nem volt, emésztésem is rendbe jött. Miután abbahagytam elkezdett a számon kinőni egy herpesz. 4-5 nap múlva el is múlt, örültem is, de másnapra kijött egy másik más helyen a számban. Az is elmúlt és így tovább és ez kb az 5. :S Mitől??
2009. márc. 28. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az életedben mostában túl sok stressz? Ugyanis a herpesz vírus a szervezetünkben "tanyázik" és amikor az immunrendszerünk legyegül valamitől ,a stressz is gyengíti, akkor előjön.Nekem ha valami miatt feszült vagyok,vagy szorongok ,stresszelek akor tuti kiújul.Valószínű a vitamínok jó hatással voltak az immunrendszeredre,szedd tovább és mozogj minden nap egy fél órát ezzel is erősíted az immunrendszered
2009. márc. 28. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Eléggé sokat stresszelek és szorongok, mert jönnek a vizsgák, a kapcsolatom a barátommal sincs túl fényes állapotban. .. :S:(
2009. márc. 28. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Én szednék még probiotikumot is, Normaflor-t, Laktiv-ot. Fontos az egészséges bélflóra is az immunrendszer szempontjából.

Sajnos én már kétszer szedtem antibiotikumot, muszáj volt és mind a kétszer tönkre ment a bélflórám. Sajnos nekem nem jött olyan könnyen rendbe mint neked.

A szájpenészt gomba okozza, esetleg a gyógyszertárban valamilyen öblögetőt kérhetnél rá.

2009. márc. 28. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsoda, hogy kijön.

Szedj Béres-cseppet is, és sétálj sokat a szabadban!

Próbálj sok friss gyümölcsöt, zöldséget(hagyma répa káposzta) enni, és csak barna kenyeret, és minimális cukrot.

Ne mondd el senkinek, de a herpeszre a legjobb a sáját fülzsír.Opsz. X/

2009. márc. 28. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Naponta egyél 1-2 doboz natur Activia joghurtot. Reggel és este egy evőkanál étolajat 10-15 percig zubogtass a szádban majd köpd ki, és moss fogat.A mosdót is mosd ki.Ha fehéres és habos amit kiköpsz, jól csinálod./ ez a méregtelenítés egy módja/ 2- 3 hétig szedj B komplex vitamint.A szájpenész az egy gombás betegség.
2009. márc. 29. 15:23
 6/6 anonim válasza:

menj el a bőrgyógászhoz, sokkal hamarabb megszabadulsz tőle mint ha próbálgatod a házipatika módszereket, meg arra gondolj hogy a legtöbb ember nem is hallott felnőtteknél szájpenészről, mindenki csak a csecsemőknél ismeri

sztem felnőttnél nem elég a bórax

irány a bőrgyógyász ő majd tudja mit kell tenni

2009. júl. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!