Fogaim sárgulni kezdenek. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
nagyon rossz a leheletem és sárgulnak a fogaim...
a fogaim akkor kifehéredhetnek ha rendszeresen mosom?
a szájszaggal pedig semmit nem tudok tenni... Volt hogy naponta 3x is mostam fogat de akkor is ugyanolyan kellemetlen volt a szájszagom.
2011. júl. 3. 06:29
1/5 anonim válasza:
Szedesd le a fogköveidet, naponta háromszor moss fogat és használj fogselymet. A sárgaság lehet a ritka fogmosástól, de cigitől és kávétól is.
2/5 A kérdező kommentje:
:) fogkövem az van... :D
hát 3x nem tudok mert suliba járok ...
nem cigizek (ami manapság ritka)
kávét néha...
2011. júl. 3. 18:31
3/5 anonim válasza:
Szénsavas üdítőktől is lehet, főleg a kólától. Vegyél Pronamel fogkrémet, nekem fogorvos ajánlotta és szebbek lettek a fogaim :)
4/5 A kérdező kommentje:
oks köszi ...
2011. júl. 5. 04:49
5/5 anonim válasza:
Szódabikarbóna.
De van egy árnyalat aminél tovább úgy sem fog tovább fehéredni mert a termlszetes színe a csont szín.
Hallottam olyat is hogy só és citrom lé.
rossz száj szag ellen friss petrezselymet kell rágcsálni.
De ez lehet egy betegség tünete is
A nyelvedet is mosd meg ott is sok lepedék össze gyűlhet.
De van a herbáriának szájvize is Cserszömörcés, gyógynövényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!