Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 22 évesen nagyon kínos?

22 évesen nagyon kínos?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és a felső fogsorom nagyon rosszul néz ki bevallom őszintén!7 fogam van ,aminek úgymond nins baja,de 6 olyan ,amit valószínűleg ki kéne sebészileg venni ,mert a sok tömést már nem bírták és letörtek,még középiskolai rossz tapasztalat miatt félek a fogorvosoktól,így nem mertem elmenni,de már nagyon kínos,furcsa módon az alsó fogsoromnak semmi baja,minden nap 2-szer mostam világ életemben fogat,egyszer azt mondta a fogdoki,hogy öröklött!Na szóval elől pont a 6 fogam és mind két oldalt-egy egy ami megmenthető,szerintetek,ha kiveszik a rosszakat milyen módszerrel tudnák nekem azokat pótolni és vajon nagyon drága-e?A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
2011. jún. 30. 09:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem annyira, mint ahogy Te leírtad a sajátjaidat.

Nekem fogszabályozás ideje alatt gyorsabban romlottak, és volt időszak kamaszkoromban, mikor elhanyagoltam, plusz én sem túl jó géneket örököltem ebből a szempontból..

Egy hátsó fogamra kellett tenni minta alapján készített valami korona szerűséget, ami ugyan nem korona volt, mert csak rá lett ragasztva (nem tudom pontosan minek hívják), plusz két fogam volt, ahol olyan tömést kellett rakni, ahol úgymond építeni kellett, de nagyon szépen megoldotta a doki. :) Az első fogaimnál pici tömések kellettek csak.

2011. jún. 30. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne félj a fogorvostól! Gondolj arra, hogy ő csak segíteni akar neked. És minél később mész, annál rosszabb. Egyénként lehet, hogy azok a fogak még megmenthetőek, nem feltétlen kell kihúzni.

2011. júl. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!