Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meg szeretném csináltani a 2...

Meg szeretném csináltani a 2 szemfogamat, ugy hogy 1/1 koronát rakatni rájuk (szerencsére semmi baja a fogaimnak) olyanra mint a vámpiroknak van?

Figyelt kérdés

Szóval azt kérném hogy ajánljon valaki nekem 1 fogorvost magyarországon aki megcsinálja ha megfizetem rendesen! (természetesen végleges nem levehetö koronáról beszélek. )

mert kérdeztem már 1/2 töl de egyikse csinálta meg mert félt a következményektöl hogy ha én azzal megharapok valaki nehogy neki legyen belölle baja vagy stb

2009. márc. 24. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Hol kérdezted te? Szerintem bármelyik fogorvos megcsinálja, mi baja adódhatna ebből? Nem vagy vámpír, csak a fogad lesz olyan, ezt az orvos is tudja... meg remélem te is:D
2009. márc. 24. 15:12
 2/7 A kérdező kommentje:

én tisztában vagyok vele, csak ugye valami olyasmit magyarázott annyira nem figyeltem hogy : ez ugye a fogam rongálásával jár,ö meg valami papirt irt alá hogy nem fog ártani senkinek mittomén és ezért sem csinálhatja meg stb...

jóhát mongyuk elég parás volt a pali :D nem mer kockáztatni

2009. márc. 24. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Hát, lehet, hogy a doki elég parás volt, de te meg elég flúgos vagy...;-)

Miért akarod magad, a normális, egészséges fogadat tönkretenni, elcsúfítani???

Van rá ésszerű okod? Normális ember ilyet nem talál ki... BOCSÁNAT.

2009. márc. 24. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy én normális vagyok? a véleményedre nem voltam kiváncsi. ha segiteni nemtudsz akkor inkább semmit,köszi!
2009. márc. 24. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Gratulálok. Hányok az ilyenektől. Tudod hány ember szenved a fogaival? Egyesek még enni sem tudnak, és mindent megadnának, hogy jó fogaik legyenek. Csináltasd csak meg (bár szerintem normális fogorvos nem vállalja), és pár év múlva, amikor majd kinősz ebből a hülyeségből kétségbeesetten rohangálsz a szájsebészetre, és nem kevés pénzt fogsz fizetni, hogy visszacsinálják - az orvosok pedig rajtad fognak röhögni...
2009. márc. 27. 06:36
 6/7 A kérdező kommentje:
szarom én azt le, 1x élünk de te sem tudtál segiteni, és ha normális fogorvos nem vállalja akkor normátlant keresek
2009. márc. 27. 18:05
 7/7 anonim válasza:

[link]

A cikk alapján megpróbálhatod tetoválószalonokban.

vagy:

[link]

de ez nem tartós

2009. márc. 27. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!