Meg szeretném csináltani a 2 szemfogamat, ugy hogy 1/1
koronát rakatni rájuk (szerencsére semmi baja a
fogaimnak) olyanra mint a vámpiroknak van?
Figyelt kérdés
Szóval azt kérném hogy ajánljon valaki nekem 1 fogorvost magyarországon aki megcsinálja ha megfizetem rendesen! (természetesen végleges nem levehetö koronáról beszélek. )
mert kérdeztem már 1/2 töl de egyikse csinálta meg mert félt a következményektöl hogy ha én azzal megharapok valaki nehogy neki legyen belölle baja vagy stb
2009. márc. 24. 14:54
1/7 anonim válasza:
Hol kérdezted te? Szerintem bármelyik fogorvos megcsinálja, mi baja adódhatna ebből? Nem vagy vámpír, csak a fogad lesz olyan, ezt az orvos is tudja... meg remélem te is:D
2009. márc. 24. 15:12
2/7 A kérdező kommentje:
én tisztában vagyok vele, csak ugye valami olyasmit magyarázott annyira nem figyeltem hogy : ez ugye a fogam rongálásával jár,ö meg valami papirt irt alá hogy nem fog ártani senkinek mittomén és ezért sem csinálhatja meg stb...
jóhát mongyuk elég parás volt a pali :D nem mer kockáztatni
2009. márc. 24. 15:25
3/7 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy a doki elég parás volt, de te meg elég flúgos vagy...;-)
Miért akarod magad, a normális, egészséges fogadat tönkretenni, elcsúfítani???
Van rá ésszerű okod? Normális ember ilyet nem talál ki... BOCSÁNAT.
2009. márc. 24. 16:46
4/7 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy én normális vagyok? a véleményedre nem voltam kiváncsi. ha segiteni nemtudsz akkor inkább semmit,köszi!
2009. márc. 24. 17:10
5/7 anonim válasza:
Gratulálok. Hányok az ilyenektől. Tudod hány ember szenved a fogaival? Egyesek még enni sem tudnak, és mindent megadnának, hogy jó fogaik legyenek. Csináltasd csak meg (bár szerintem normális fogorvos nem vállalja), és pár év múlva, amikor majd kinősz ebből a hülyeségből kétségbeesetten rohangálsz a szájsebészetre, és nem kevés pénzt fogsz fizetni, hogy visszacsinálják - az orvosok pedig rajtad fognak röhögni...
2009. márc. 27. 06:36
6/7 A kérdező kommentje:
szarom én azt le, 1x élünk de te sem tudtál segiteni, és ha normális fogorvos nem vállalja akkor normátlant keresek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!