Hogy ha a fenti két szemfogamat húzzák ki, mindkét oldalra adnak érzéstelenítőt, vagy csak az egyikre?
Figyelt kérdés
Egyébként fogszabályzáshoz huzzák ki, és lent is. fognak húzni egyet. Ami szemfogamat húzzáh állandó fog, nagyon fog fájni? :/2010. febr. 20. 20:52
1/6 anonim válasza:
Nekem is húztak ki fogszabályzás miatt fogamat... :/
4-et.
Hát, nem a legjobb dolog a világon, de megéri. És nem bántam meg, hogy meg lett csinálva, mert nagyon szép lett a fogsorom. :) Azelőtt nagyon csúnyán álltak...
Tuti minden fogadhoz adni fognak érzéstelenítőt, sőt szerintem nem is egy napon fogják kihúzni. Nekem is 1-2 hét különbségek voltak.
2/6 anonim válasza:
Nem az első kisőrlőidet húzzák ki? A szemfog a legerősebb fog , kétlem, hogy van olyan hülye az orvosod, hogy azt húzná ki.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem szabad a szemfogakat kihúzni, mert azok nagyon karakteresen meghatározzák az arcot. Szerintem a 4-est, vagy az 5-öst szokták...
4/6 anonim válasza:
Nekem a szemfogam felvoltnőve a többi fogam fölé nekem azt húzták.Nem fáj csak kellemetlen.De kilehet bírni
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, és egyébként nekem mind a kettőt egy napon húzzák ki. Sőt egyet lent is. Kedden (2010. 02. 23.) Igyekszem nyugodt maradni :D.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek! =)
2010. febr. 21. 19:30
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, végül is nem is a szemfogamat húzták ki, hanem a 2 mögötte lévő fogat! =)
Tényleg nem fájt, csak egy kicsit kellemetlen volt. De még kellemetnlennek se volt annyira kelemetlen... =)
2010. febr. 28. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!