Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerülne egy fogszabál...

Mennyibe kerülne egy fogszabályzó felülre?

Figyelt kérdés
a fogaim közt rés van, pontosabban felül az középső 6 fogam közt, de nem nagy, hanem minimális de mégis zavar. saccolnátok nekem egy árat? tudom hogy orvostól függ meg minden, de azért mégis kb felülre mennyibe kerülne egy fém? vagy ami átlátszó az mennyivel drágább? köszönöm előre is
2011. jún. 16. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én fogorvosomnál fém felülre 85.000 Ft volt
2011. jún. 16. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:) és ez teljesen vagy gondolom kell még fizetni a kezelésekért stbstb
2011. jún. 16. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, hogy hány éves vagy. Ha még 18 alatt vagy akkor a körzeti fogszabályzó szakorvosnál kell megcsináltatni (lehet h SZTK)és akkor az állam állja a 80%-t, és akkor havonta se kell fizetned semmit. Úgy olyan 45.000ft + utána éjszakai

De, ha elmúltál 18éves, akkor sokkal drágább. Egy sima fém teljes ára 190.000ft + rtg,...... stb, + havonta is kell olyan 3000ft-t fizetni és a végén még éjszakai is kell, de ennek az árát nem tudom.

Jó fogszabályozást.

2011. jún. 17. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előző vok. Olyan nincs h átlátszó, csak olyan színű mint a fogad, és az porcelán, árban kb a fémnek a duplája, és szerintem nem is annyira hatásos, de ez tőled függ melyiket akarod. SZtem felesleges pénzkidobás.
2011. jún. 17. 10:55
 5/6 A kérdező kommentje:
18 éven felüli vagyok és olvastam már sok árat stbstb hát nem tudom majd kiderül
2011. jún. 17. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
1.vok : nem SZTK-ban csináltattam, így volt 85k, az állítás mindig 2ezer Ft és 3-4 hetente kell járnom
2011. jún. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!