Foghúzás után gennycsomo?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mult héten huzták ki a fogam (utolso fog hátul) és talán gennycsomo van ott, nem pont a fogam helyén, hanem az inyemen. abbol gondolom hogy gennycsomo, mivel néha ugymond eltünik, nem érzem ott. ugy tudom az ürül vagy micsoda. sajnos ugy dolgozom egész héten hogy még felhivni sem tudom a fogorvost.
Antibiotikumot nem szedtem, mivel kb két hete szedtem más végett, igy nem irhatott.
Köszönöm előlre is a segitséget.
2011. jún. 13. 20:39
1/1 anonim válasza:
Nekem ez gyermekkoromban volt úgy tíz éve. Semmi probléma nem adódott nekem is egy fájó rosszízű duzzanat volt. De pár hét szenvedés után elmúlt. Ne csinálj vele semmit, egyél valami mentolosat hűsítőt ami nem olyan ami tele van tartósítószer, kemikália stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!