Csomók az ajkam alatt? Rengeteg! Félek
most vettem észre, hogy az alsó ajkam alatt iszonyat sok kissebb-nagyobb csomó van!
Van pár mm-es, de van 1 cm-es is. Mozgatni tudom őket, nem teljesen gömb alakúak!
Segítsetek kérlek!
Ne csak simítsd, hanem csippentsd össze a 2 ujjaddal.
Mindegy, nem ez a lényeg. Nincs semmi gáz, de ha nem fogsz tudni aludni tőle, akkor menj orvoshoz, de szerintem felesleges.
Biztonság kedvéért végigkérdeztem a családot, mindenkinek van.
Húú :) Nem számítottam ennyi segítségre! Nagyon nagyon szépen köszönöm! Főleg, aki külön utánakérdezett is!
Nem fáj, de van egy nagyobb csomó, amit unalmamba harapdáltam, az fáj egy kicsit.
Még egyszer nagyon köszönöm.
Por, és pollenallergiám van, ami most kijöhetett. Egyenlőre nem megyek orvoshoz, szerintem nem is fogok.
Én 20 éves vagyok és amióta az eszemet tudom, azóta ilyen a szám, szóval ne aggódj. :)
Orvos is látta már, bár nem "direktbe". 3 évig volt fogszabim, akkor tuti látta a doki, mert az enyémek akkorák, hogy össze sem kell nyomni a számat meg semmi, szabad szemmel látszik ha kifordítom a számat. A fogszabis doki meg azért fordítgatta párszor.
Szóval nyugi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!