Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 napja húzták (nagyon nehezen...

2 napja húzták (nagyon nehezen) a fogam. Nagyon fáj, de nem a helye, hanem azon az oldalon az arcom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez normális? Vagy menjek vissza? Az ínyem és az arcom dagadtabb ott, és mintha az arcom csontja fájna. Ez meddig normális? El fog múlni, vagy kezelni kell?
2011. jún. 10. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Normális.Borogasd az arcod(hideg borogatással)
2011. jún. 10. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Borogasd, vegyél be gyógyszert, stb.
2011. jún. 10. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Akár normális is lehet, ha a foggyökér ugye mélyen a csontba volt ágyazódva. De azt nem zudom, hogy meddig lenne szabad nagyon fájnia.

Nekem is volt hasonló, amikor nagy kínkeservvel sikerült csak kiszedni egy rakoncátlan bölcsességfogat, napokig hasogatott az arccsontom, és hetekig volt érzékeny még utána, aztán ahogy becsontosodott a helye elmúlt szép lassan az egész.

Én mondjuk akkoriban 2-4 naponta jártam vissza, mertegyéb fogaimat is csinálták, úgyhogy az orvos rendzsresen látta a sebet, nem volt vele semmi gond.

Ha bitzonytalan vagy, hívd fel a fogorvost és kérdezz rá hogy mi csinálj, a dagadás belefér-e stb...

2011. jún. 10. 09:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok, gyógyszert nem nagyon szedhetek... de köszönöm a válaszokat, akkor tűrök amíg elmúlik. Ha tantum verde folyadékkal "öblögetem" (nem lötyögtetem a folyadékot, csak odaveszem) az jó? Vagy van erre valami helyi gyulladáscsökkentő módszer?
2011. jún. 10. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha babát vársz, akkor esetleg azért menj vissza, hogy tutira minden rendben van-e, mondjuk egyébként se baj, ha szükségét érzed.
2011. jún. 10. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Fertőtlenítős öblögető az jó, sőt a fog helyét mosni s kell.

A jégzselés brogatás is segít

2011. jún. 10. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!