Foghúzás után majdnem egy évvel ezelőttről lehet fájdalmam?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egy fogamat húzták(sajnos a gyökérkezelés nem vált be). És úgy tűnik, hogy azóta mindenhova kiterjedő fájdalmam van, voltam egy csomó orvosnál(kardiológia,vérteszt,fülorrgégészet stb.) és azt mondák biztos csak beképzelem.Persze... Olyan a tünet, hogy egyszerre csak egy helyen vállba, karba, lábba, gyomorba,nyakba, szívtájékra kisugárzik.Infarktusom nem volt, szívem(megnézettem)teljesen rendben.Kisugárzik még fogtájékra, főleg oda ahonnan húzták a fogamat, ott lüktet is, néha pedig az arcom érzek izomlázszerűséget és rángást...seb pedig nincs is.Nekem fogorvos is azt mondta, hogy ilyen nem lehet, hogy ilyen problémát nem okoz...hát szerintem nincs igaza.Mandula gyulladás 2-3 havonta van(időnként antibiotikumot+gyulladáscsökkentőt szedek), azt is ki akarják vetetni.Foghúzás utáni 1-2 hétben "szilánknak", csontdaraboknak kellett volna kiesnie.Jól gondolom? - na én nem éreztem ilyet. Aki kihúzta olyan erősen rángatta, hogy el is ájultam olyan nehezen jött ki.Tuti elmegyek szájsebészetre, csak nem tudom, tudnak-e ott röntgent készíteni.Bocsi, nem akartam regényt írni:)2011. jún. 3. 19:28
1/13 anonim válasza:
gyanús, valahol van egy góc.De nem hinném, hogy az 1 évvel ezelőtt kihúzott fog-hely! biztos van röntgen
és az arcüreg? lehet hogy fül-orr-gégésznek is el kéne ezt mondani. Csináltat ct-t - azon látszik,van-e ott góc.
Jobbulást!
2/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: A kihúzott fognak a helye után még van két fogam.Az "elvileg" előre csúszó fogak okozhatnak ilyen lüktetéses panaszt vagy fájdalmat??
2011. jún. 3. 19:42
3/13 A kérdező kommentje:
Hát pedig ott lüktet a kihúzott fog helyén!
2011. jún. 3. 19:46
4/13 anonim válasza:
az elmozdulás sz. nem okozhat ilyen jellegű problémát. Góc-gyanú. Az meg nem tudom, hogy van- de pl bal 5-ös fáj -kezelik - utána a jobb 5-ös rendetlenkedik - egy gyógyszerész ismerősöm mondta, olyan mintha valahol tudnának egymásról:) felső fog volt?
5/13 A kérdező kommentje:
alsó 5ötös volt, bal oldalamon.
2011. jún. 3. 20:11
6/13 anonim válasza:
azért kérdeztem, mert a felsők elvileg bezavarhatnak az arcüregbe, de akkor nem..volt valamikor arcüreg, vagy fülprobléma gyerekkorban?
7/13 A kérdező kommentje:
Rosszul mondtam, nem 5-ös hanem 6-os fog volt a bal oldalon.
2011. jún. 3. 20:20
8/13 A kérdező kommentje:
Nem volt arc és fülprobléma.Gyökérkezelés után gyulladt be gyakran a fülem(ne az rosszul gy.kezelt fog lett kihajítva).
Mostanában is van hogy fölsugárzik a fülemhez, de szerintem nem gyullad be tőle mert hamar elmúlik. de a tünet hasonló.
2011. jún. 3. 20:23
9/13 anonim válasza:
a röntgen kimutatja majd! - talán a 7 -es..
a bölcsességfog kinn van?
10/13 A kérdező kommentje:
igen mind a kettő
2011. jún. 3. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!