Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
van egy szörnyű herpesz a számon... valamit lehet vele kezdeni?? ma minimum 200x kentem... de semmi..HELP!!!
2011. máj. 30. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyógysert kell felíratnod a háziorvossal. A herpeszvírus okozta fertőzésre. Amit a patikus tud adni (hogy leszáradjon) az az esztétikai oldala a probléma megoldásának
2011. máj. 30. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!életmentő!!
2011. máj. 30. 20:01
 3/7 anonim válasza:

clorocid h a neve. kicsit drága de pár nap alatt eltünteti. lehetőleg ne igyál mások után és ha esetleg van párod, eszedbe ne jusson orálisan kényeztetni amig a herpeszt el nem tüntetted.. ha elmulik szedj c-vitamint h az immunrendszered megerősödjön, és ne jöjjön ki ujra minden pici gyengeségnél.

jobbulást

2011. jún. 21. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2011. jún. 21. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért írta a 2-ik, amit (de gondolom ennyi idő alatt neked már megoldódott), mert a herpes simplex kompatibilis a száj és nemi szervek vonatkozásában (eléggé furcsa, valakinek herpesze van, és másnak rögtön ez a tiltás ugrik be...no mindegy). Az immunrendszer legyengülése az egyik lehetséges oka a kiújulásnak, de van még a láz, leégés, ezer más, ez nem C vitamin kérdése, és (ha legközelebb kiújul) írass fel anti viránst (az orvos tudni fogja), az ecsetelők leszárítják, de az antigén benned marad, ha nem kapsz kezelést,és igaz is: sose szabadulsz meg tőle, a véredben mindig ott lesz, de ha kapsz gyógyszert, a szervezet jobban ellenáll.

Aztán már mehet is az orális sex (ez tényleg vicc).

2011. jún. 22. 14:49
 6/7 anonim válasza:

persze h ez a tiltás ugrik be, hiszen én spec nem örülnék neki ha a páromnak a herpesze kijönne rajtam, vagy forditva. a c vitamin pedig sokkal olcsóbb mint vármilyen anti-nemtommi, és erősiti az immunrendszert tehát a leirt hatással szinte megegyezőt érsz el, ugyh tök mindegy meik módszert alkalmazza.. (sztem)

am sem veszélyeztetnék senkit a környezetemben, és mindenkinek szólnék h ne igyon utánam, nem innék bele az üvegbe, ésatöbbi. sztem ez tök alap ha már valaki beteg...

2011. jún. 22. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszii
2011. jún. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!