Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogtömés fáj? (Kérdésed túl...

A fogtömés fáj? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már vannak ilyen kérdések de mindenhol mást írnak és h nem is mindegy h melyiket.

Sose tömték még a fogamat és félek h fájni fog. Nekem az elsőt kéne tömni. Nektek fájt? Vagy hogy működik ez? :S

14/L

2011. máj. 28. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Kapsz két szurit, ezt természetesen érezni fogod. Utána meg már csak azt fogod érezni, hogy fúr-farag a fogdoki. :) Ne félj, nekem 3 fogamat tömték eddig, és még itt vagyok. :)

Ne halogasd, mert inkább most egy tömés, mint később egy foghúzás. :)

2011. máj. 28. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Orvostól függ. Ha az orvos jól tud érzésteleníteni, akkor alig érzed. Ha béna, akkor megpusztul az ember a fájdalomtól.

Nekem egyszer tömte a fogam rossz fogorvos, borzalmas volt. Utána kerestem egy olyat, akit ajánlanak mások, nála gyerekjáték volt a tömés, egyáltalán nem fájt.

Mindenképp olyan orvoshoz menj, akit többen ajánlanak, akkor nincs mitől félned.

2011. máj. 28. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én múlthéten voltam először (és még megyek kétszer jövőhéten). Injekciót nem kaptam (szóltam a dokinak, hogy ájulós vagyok), így érzéstelenítés nélkül csinálta meg. Nem volt kellemes, de kibírható...A nagyobb része a tömésnek tényleg csak kellemetlen, 1-2 pillanat volt, ami fájt.

19/l

2011. máj. 28. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában nem kell érzésteleníteni egy sima töméshez. Inkább kellemetlen, ahogy fúrogatja, de ha azzal kész, utána már semmi az egész(beletesz egy kis tömőanyagot, megvilágítja, lecsiszolja).
2011. máj. 28. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én meg sem éreztem.

És olyan kényelmes a szék a fogdokinál:-))

2011. máj. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!