Nagyon félek, ez szájrák lenne?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek!
Nagyon félek, mert ma reggel úgy ébredtem, hogy nyomásra fájt az ínyem (jobb felső része a szemfog mögött). Nem kibírhatatlan a fájdalom, de azért mégiscsak fáj. Megnéztem és egy piros foltot is felfedeztem (jól látszódnak a folt határai, de ez nem tudom játszik-e valami szerepet). 19 éves vagyok, és néha-néha elszívok egy szivarkát (kb. 1 hónapja kezdtem, de a max. az napi 1 szál szivarka, de többet ezek után rá nem gyújtok)
Ugye ez nem szájrák?? Kialakulhat gyakorlatilag 1 éjszaka alatt, mert tegnap még semmi bajom nem volt...
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 27. 16:44
11/13 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a választ!
2011. máj. 28. 20:01
12/13 anonim válasza:
Nekem volt gyökérkezelve gyulladásban lévő fog. Nem volt kellemes, de kibírható. A gyulladt, gennyes fog egyik érdekessége, hogy nyomásra érzékeny. Az érzéstelenítő pedig húzásra hat főként. Nem fogják azonnal betömni, gyógyszert és vattát helyeznek bele. 1 hét múlva visszahívnak, hogy betömjék és kész.
13/13 anonim válasza:
nekemis ez "problémám" és utánaolvastam és a piros foltok a szájon, ínyen, szájüregbe - is a tünetek között van. :| :D de olvass utána:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!