Mennyiért csinálják meg a fogamat?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és olyan problémám van hogy már nem vagyok tanuló de diák igazolványom még érvényes és csak diák munkát fogok dolgozni jövő héttől.Viszont van 1 rossz fogam és sürgősen kezelni kellene de nem tudom hogy Ügyeletes fogorvos mennyiért csinálná meg nekem...mert hát ugye már nem vagyok kedvezményes.Az egészet pluszba még az bonyolítja hogy Budapesten lakok albérletbe jelenleg de amúgy vidéki vagyok.Remélhetőleg csak tömni kell rosszabb esetbe ki kell húzni vagy fogpótlás.2011. máj. 20. 20:05
1/4 A kérdező kommentje:
vagy esetleg mégis kedvezményes vagyok ?
2011. máj. 20. 20:06
2/4 anonim válasza:
ha ügyeletre mész ott húzni fogják. ha be vagy jelente legalább ideiglenesre kihúzza. ha tömetni akarod akkor csak az állandó lakcímed szerinti csinálja meg ingyen. ha magánhoz mész 10 körül fog elkérni a tömésért
3/4 A kérdező kommentje:
de diákmunkásként is betömik a fogamat ingyen ? (saját lakcímemen)
2011. máj. 21. 15:21
4/4 anonim válasza:
hát ott a helyszinen nem fognak elkérni egy forintot sem, hogy a tb hogy számolja el arról fogalmam sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!