Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bevenné vajon? (Kérdésed túl...

Bevenné vajon? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy pár rossz fogam. Az utolsó kezelést augusztus 30-án fejezik be júliusi kezdéssel. Szeretném ha hamarabb kész lenne, mert már befizettük a fogszabályzó árát és három hónappal a születésnapom előtt - tehát legkésőbb szeptember 31-ig fel kell ugye rakniuk valamit, utána lejelenteni, hogy én felnőtt leszek. Azt szeretném, ha az alsó fogsoromból egyet az időpontok ellenére megcsinálnának júniusba (nagyon jó fogorvosom van és rettentően sokan vannak nála, mindenkinek nyárra osztogatták az időpontokat). Ha azt mondanám, hogy nagyon fáj a fogam, elhinné? Mert egyszer már hazudtunk, mondjuk akkor alap hazugság volt, letört a fogam. Megyek Görögországba, mit mondjak, mitől kezdett el hirtelen fájni a fogam?
2011. máj. 18. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
ÖÖÖ, nem értem teljesen, de a kérdésre a válasz: mondd, hogy ráharaptál valamire és azóta ha rágsz rajta, akkor fáj. Ez lyukas fognál előfordul, és szerintem jó indok.
2011. máj. 18. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:
mondd el neki, az igazat, a fogorvos is ember, s azt is mondd el, hogy mindenáron azt szeretnéd ha ő csinálná meg
2011. máj. 18. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!