13 évesen késő el kezdeni rendszeresen fogat mosni?
Ezt soha nem késő elkezdeni, és minél előbb, annál jobb.
Mindenesetre sokkal jobb most elkezdeni, mint soha. Sok függ attól, most milyen állapotban vannak így a fogaid.
Késő, de jobb későn, mint soha :)
Magánügyed, hogy eddig miért nem tetted, de most már ne halogasd tovább.
NEM KÉSŐ!!
Én is 13-14 évesen kezdtem el rendszeresen ápolni a fogaimat. Sajnos szüleim nem neveltek, szoktattak rá kiskoromban a rendszeres szájápolásra. Azóta rendszeresen ápolom, 4-5 perces fogmosás, fogselyem, szájvíz. Szerencsére minden rendben van a kis fogacskáimmal és nagyon szépek(imádom őket) vannak tömött fogaim...de így is szeretem őket. Rendszeresen járok fogorvoshoz(6 havonta). Szó ami szó, NEM KÉSŐ kezd el most, DE becsületesen. Hidd el megéri:))
19/f
Én is 13 éves voltam. A szüleim engem sem tanítottak meg, az én fejem meg 13 évesen nőtt be ahhoz, hogy felfogjam a fontosságát.
Nekem is van nagyon sok tömött fogam, viszont 13 éves korom óta egy új sincs. 20 éves vagyok.
Viszont ha vannak lyukas fogaid, akkor tömesd be gyorsan, különben nem sokat ér a fogmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!