Miért tudom csak nagyon kicsire kinyitni a szám?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, sosem tudtam nagyra nyitni és mások is mondták hogy csak ilyen picire tudom kinyitni?
Próbálom nagyobbra de akkor már fáj és nem tudom...mármint nem úgy fáj csak feszül a csont vagy nemtudom...
2011. máj. 11. 18:31
2/7 A kérdező kommentje:
Miért, ez annyira nem 'normális' jelenség? :O
2011. máj. 11. 21:28
3/7 anonim válasza:
Előfordul,hogy valakinek ilyen az állkapocs-anatómiája. Ez leginkább műtéti altatásnál okozhat problémát, mert az altatóorvos nem tudja eléggé kinyitni a szádat, hogy behelyezze a laringoszkópot az intubáláshoz.Ilyen esetben más technikákat alkalmaznak (pl. száloptikás laringoszkóp,stb.) Egyébként szerintem ez csak "esztétikai hiba".
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem is hogy az, és hogy nincs semmi bajom..de azért elég szar így élni, mindig én végzek legkésőbb az evésben, mert ugye így nem tudok nagyokat harapni..:(
2011. máj. 11. 22:08
5/7 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, aki rendesen ki tudta nyitni a száját, mégis olyan lassan evett, hogy ő volt az utolsó -ha ez vigasztal:)Egyébként minél kisebb falatokban eszed az ételt, annál jobban megrágod, könnyebb megemészteni. Szerintem ne emészd magad ezen.
6/7 anonim válasza:
én "normálisra" kitudom nyitni a számat, viszont régebben igen kattogott az állkapcsom, olykor én sem bírtam teljesen kinyitni
7/7 A kérdező kommentje:
de én sosem tudom, és nekem soha sem kattog. semmi, csak egyszerűen nemtudom kinyitni :(
2011. máj. 17. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!