Szájzár vagy mi ez? Nem tudom rendesen kinyitni a szám.
Figyelt kérdés
2 ujjam fér be, csak annyira tudom kinyitni. nem fáj a fogam meg semmi, hanem egyik nap felkeltem, és nem tudtam rendesen ásítani:S azóta ilyen. csak az egyik oldalon érzem, a másik jó..
valaki segítsen!
2010. jún. 6. 13:11
1/4 anonim válasza:
hm, hát szerintem szájzár, de ha parázol, akkor itt egy fogászat, ez vasárnap is van, csak hívd fel, és kérdezd meg mitől lehet. (Szerintem nő a bölcsesség fogad, attól)
De lehet hogy ők okosabbak.
KIRÁLYDENT FOGÁSZATI CENTER - KIRÁLY UTCA
Nyitvatartás: 0-24h
1061 Budapest, Király utca 14.
Telefon: +36 1 411-1511, Fax: +36 1 411-1512
Mobil: +36 30 971-4812
kiraly@kiralydent.hu
2/4 anonim válasza:
A szájzár ellen annyit tudsz tenni,hogy erőlteted a nyitást. Esetleg gyógyszertárban vehetsz valami lazítót.
3/4 A kérdező kommentje:
1. válaszoló:
köszönöm! szerintem nem a bölcsességfogam nő mert utánanéztem és 16-30 év között nő ki én pedig 14 vagyok.
2.válaszoló:
ezt nem lehet erőltetni
2010. jún. 8. 17:04
4/4 anonim válasza:
Mindenki azt mondja,hogy nem tudja erőltetni, pedig lehet. Mondom menjél be a patikába és kérj valamit vagy keresd fel a fogorvosod. Simán nőhet a bölcsességfogad 14 évesen is és attól bizony lehet szájzárt kapni. Én egy hétig feküdtem lázasan mikor nőtt a bölcsességfogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!