Mi a véleményetek erről, szerintetek érdemes kipróbálni, szerintetek beválna vagy csak kamu?
Azt szeretném megkérdezni az első kommentelőtől, mondta, hogy ő 3%-os hidrogén peroxiddal öblöget. A minap én is vettem egyet a fodrászkellékesnél 3%-osat. Az jó rá??, Nekem nagyon sürü, ez normális vagy hígítsam fel?? Hogyan használjam öblögetésre???
nagyon szépen köszönöm előre is a választ:)
Szia desdelas,
Elso valaszolo vagyok.
Igen, en is 3%ossal oblogetek, ha te is azt vettel, akkor probald ki nyugodtan. Egy hasznalat utan meg nem lesznek azonnal feherek a fogaid, de ha rendszeresen hasznalod (pl. heti 2x-3x) akkor szerintem 2 heten belul mar lesz latszatja.
Nem tudom miert tunik surunek, az en 3%osom olyan mint a viz: ugyanolyan surusegu es ugyanolyan atlatszo. Ha egy poharba kiontenem es egy pohar viz melle tennem, nehezen mondhato meg a kulonbseg.
Amikor elkezded hasznalni, ne lepodj meg, mert habozni fog. Ez termeszetes, mert amikor a hidrogen peroxid erintkezik valami bacival, vagy kosszal, akkor habzasnak indul. Ezert oblogetes utan tiszta vizzel kioblitheted a szad, hogy a habzas elmuljon.
Az alabbiakra figyelj: ne nyeld le, ne tedd ki kozvetlen napfenynek. A napfeny hatasara a hidrogen peroxid lead egy oxigen atomot es na mi lesz belole?
H2O2 - O = viz! :)
Ha nem vagy benne biztos, hogy amit vettel az jo, akkor fogj egy regi szines ruhat (mondjuk egy fekete zoknit) es az egyik felet aztasd be hidrogen peroxidba. Par perc mulva ki fog feheredni azon a reszen. (mondjuk ezert figyelj mikor oblogetsz, hogy ne froccsenjen a kedvenc piros pizsamadra, mert foltot hagy :)
Pont ma reggel aztattam be a fogkefemet H2O2-be fertotlenites celjabol, mert a furdoszoba szekrenyben talaltam egy bogarat, es gondoltam ha ramaszott a fogkefemre, jobb inkabb leobliteni.
Nagyon szépen köszönöm. Ma kipróbálom a zoknis tetszett, ha jó akkor mehet öbítésre:D
köszi szépen. üdv
En nem szoktam poharba onteni, hanem meghuzom az uveget. Egy kortyot veszek a szamba es oblogetek. Ha tul nagy a korty kicsit kikopok. Ha tul keves, veszek meg a szamba.
Ha nem szeretsz beleinni az uvegbe (flakonba) akkor tolts ki egy poharba es onnan igyad. Nem kell amugy egy tiszta poharat hasznalni, jo a hajlakk kupakja is:)
Tartsd a szadban 20-30masodpercig, kopd ki, oblitsd ki a szad tiszta vizzel es voila. (obliteni azert kell utana, hogy a habzas elmuljon)
Tarold sotet helyen, mert napfeny hatasara ledobja az egyik oxigenjet es viz lesz belole.
Szembe lehetoleg ne keruljon, ha megis, folyo vizzel oblogess. Ha szines ruhara csoppen, oblitsd ki bo vizben az egesz ruhat, kulonben kifeheredik azon a ponton ahol a h.peroxid hozzaer.
:)
Nem a hidrogen peroxidnak van ize (az iztelen) hanem annak, hogy a szadban levo bakteriumokkal kolcsonhatasba lep (ezert is habzik). Peldaul mostanaban elkezdtem kavezni es mas ize van a peroxidos oblogetesnek, mint mielott kaveztam volna. Legalabbis szerintem a kavetol van. Persze a kavet megiszom, lenyelem, de valami megis marad utana a szamban amivel a h2o2 osszeveszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!