Használ valamit az éjszakai fogszabályzó? (kivehetős)
Sziasztok! Jövő héten megyek fogorvoshoz,kicsit rendbe tettetem a fogaimat(tömés) és szeretnék egy éjszakai fogszabályzót. A felső fogaim elég szabálytalanok és azokat szeretném szabályozni.Na most,a kérdéseim azok,hogy
-mennyit használ az éjszakai fogszabályzó
-És mit mondjak a doktornak? Mi van ha állandót akar csinálni?Meglehet csinálni azt,hogy csak éjszakait kérek?
Előre is köszönöm!!!
16L
nekem volt éjszakai, amíg hordtam addig rendben is volt, utána visszaállt ugyanúgy:S
Amúgy meg...ha ő azt mondja, hogy állandó kell, akkor állandó kell, ő a szakember, csak jobban tudja.
Nyilván az sem kötelező, csak ha szép fogakat akarsz;)
21/L
először is: a fogaidat nem a fogorvos szabályozza, hanem a fogszabályzó szakorvos.
a másik dolog pedig az, hogy ha éjszakai fogszabályzód van, akkor sokkal tovább tart mire rendbe jönnek a fogaid. nekem állandó van, én is 16 éves lány vagyok, és szerintem ki lehet bírni ezt a pár évet. szerintem jobb, mintha éjszakaival kellene olyan sokáig sz.rakodni...
linkelek egy képet egy kis motiváció gyanánt:
fogszabályzó csak akkor szükséges ha a doktor(nő) mondja.egyébként az éjszakai alsótagozatig hazsnál!ha kell biztosan a rögzithetős fogja mondani!
(tudom mert én mostanában kaptam f.sz.-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!