Hidrogén Peroxid mint fogfehérítő?
Valaki használta e már? Igen, akkor tapasztalat? Hol és milyet vásárolt? Milyen fajtái vannak (pl kiszerelésben)?
Volt e valami mellékhatása?
Hidrogen Peroxid (H2O2) 3%os az egyik kedvenc csodaszerem. Mindig van otthon belole 4-5 liter. (kulfoldon elek, konnyu beszerezni, es egy liter kb. 200 forintba kerul). Csak a 3%os kiszerelest aruljak ilyen celra. A fodraszok hasznalnak magasabb %-osat, illetve nagyon magas %-ban raketa uzemanyag, ezert a nagy %-kal vigyazni kell.
Amellett hogy feheriti a fogaim, meg az alabbi dolgokra jo:
- feheriti a ruhakat; mosasnal fel litert adok a vizhez
- novenyek ontozovizebe, fel liter vizhez egy kupak H2O2 (masnapra zoldebbek lesznek a levelek)
- konyha/furdo fertotlenitesere
Tobb eve oblogetek H2O2-vel, es mikor egy regi baratnommel osszefutottam elajult, hogy mitol ilyen feherek a fogaim. Azt hitte meregdraga feheritesen voltam, pedig nem.
A fogorvos is egyetertett es biztatott, hogy csinaljam nyugodtan, mert nem karos (de ne nyeld le!)
Az elol levo regi tomest ki kellett cserelnie, mert a fogaim kifeheredtek, a tomes maradt amilyen volt (immar szurkenek tunt).
A doki a legfeherebb tomesanyagot hasznalta, es szerinte fogaim elertek termeszetes feherseguk csucsat:)
Hetente 2x 3x este fogmosas utan oblogetek vele. Sose voltak ilyen szep feherek a fogaim mint most, es semmi karos hatast nem tapasztalok. Csak ajanlani tudom.
A szuleim a mufogsorukat ebben aztatjak, szerintuk jobb mint amit a gyogyszertarban kapni mufogsor oblito tablettat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!