Fogmosással tényleg várni kell evés után egy 30-60 percet vagy azonnal érdemesebb ha van rá lehetőségem?(úgy halottam evés után érzékenyebb a fog és emiatt a fogmosás többet árthat mint javítana..)
Figyelt kérdés
2. ha pl üdítőt iszok, elég utánna öblögetnem vagy fogat kéne mosnom?
3.fogtömés ára kb mennyi? gyerekeknek is ugyanennyi vagy hogy...?
2009. márc. 10. 14:18
1/5 anonim válasza:
Ha pl. citromot ettél, akkor érdemes várni,de ált. nem mert csak elfelejtés lesz.
A fogtömés ára változó, van több fajta, anyagára nézve is, meg nagyságára nézve is, továbbá van spec.tömés is, mint a gyökértömés, és természetesen nem mindegy, hogy Sopron, Bodapest, vagy Miskolc...
2/5 A kérdező kommentje:
citromot nem szoktam enni.
volt egy fogam ami kb félbe tört, mivel nem látszik és nem zavar nem foglalkoztam vele- ennek a a "tömése" kb mennyi?
anyag nem számít,inkább annyi hogy végre meg legyen, debreceni vagyok.
2009. márc. 10. 14:44
3/5 anonim válasza:
Szerintem menj el az iskolafogaszatra (ha jol ertem meg kiskoru vagy), es ott megcsinaljak ingyen.
4/5 A kérdező kommentje:
igen,15 éves, suliba járok.
És honnan tudjam a mi sulinknak hol a fogászata?
2009. márc. 10. 14:50
5/5 anonim válasza:
Nem szoktatok kotelezo felevenketi fogaszatlatogatasra menni az osztalyoddal? Mi mindig mentunk vizsgalatra. Az iskolafogaszat egyebkent minden iskolanak ugyanaz (Pesten nyilvan tobb van, talan keruletenkent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!