Lehet. Menj el egy fogorvoshoz, illetve lehet gyomorpanasz is. Szoktál esténként vacsorázni? Lehet, hogy reggel azért kellemetlen a leheleted, mert nincs a gyomrodban semmi már x órája.
2011. máj. 4. 09:41
3/14 anonim válasza:
Az esti fogmosásnál használj a fogkrémen kívül fogselymet, és a nyelvedet is tisztítsd le. Egyébként lehet rossz lehelet a rossz fogaktól, a fogkőtől a szádban, vagy a nyitott gyomorszájtól is.
Javaslat: készíts az éjjeli szekrényedre egy mentholos sprayt, és fújj bele a szádba belőle, ébredés után, de legjobb, ha orvossal megvizsgáltatod magad.
2011. máj. 4. 09:43
4/14 anonim válasza:
Nem zár rendesen a gyomoraszály. Ez a nőknél gyakori. Nem tudsz semmit ellene tenni. Vagy rossz fog. De a legrosszabb esetben lehet, hogy cukorbeteg vagy.
2011. máj. 4. 09:46
5/14 anonim válasza:
Beteg íny is lehet, fogkő.
2011. máj. 4. 09:47
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet attól is, hogy este 10kor eszem?
használok gyerekkorom óta fogselymet és mentolos szájvizet is..
a nyitott gyomorszájjal lehet kezdeni valamit vajon?
igen fogorvoshoz meg muszáj elmennem, bár nem érzem, hogy lenne szuvas fogam..talán fogkő..
2011. máj. 4. 10:20
7/14 anonim válasza:
Szuvas fog is okozhatja. Am nekem is volt egy időszak amikor reggelente én éreztem magamnak hogy Úristen. Aztán vettem ilyen szájvizet, amivel fogmosás után még öblögetni szoktam, és tök jó. Reggel nincs szájszag, és érezhetően kevesebb a lepedék a fogakon. Listerine-t használok amúgy, tudom nem a reklám helye de nekem ez vált be.
2011. máj. 4. 10:21
8/14 anonim válasza:
ha fogmosás után kajálsz akkor lehet. Nme gáz ha 10kor még eszel csak moss fogat utána.
2011. máj. 4. 10:24
9/14 A kérdező kommentje:
en sensodyne fogkrémet meg szájvizet használok, de reggel ennek ellenére ez van:-(
ha esetleg cukorbeteg lennék, akkor lenne azért ezen kivul más tünete is, nem?
2011. máj. 4. 10:24
10/14 anonim válasza:
A cukorbetegség első tünetei közé az is tartozik, hogy viszketsz alulról, és sok-sok vizet iszol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!