Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a foghuzás?

Fibbrizzo kérdése:

Mennyire fáj a foghuzás?

Figyelt kérdés
Van 2 széttört fogam amit kikéne huzatnom mert nem tudok enni vele de félek ,még nem huztak soha.Kérdésem mennyire fáj a huzás ha ad inyekciot és a huzás után mennyire fog fájni ?
2011. máj. 2. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Kapsz érzéstelenítőt biztosan, s egy jó fogorvos pikk-pakk kihúzza. Keress egy jó fogorvost. Nem kell feltétlenül magán doki, nálunk pl a körzetis egy angyal!
2011. máj. 2. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A seb meg begyógyul hamar, nem kell tragikusan felfogni! :))
2011. máj. 2. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
az "elviselhetetlen"-től a "semmit se érzek"-ig terjedhet :) de ne aggódj, ha megkéred a dokit és jól adja az injekciót, akkor az utóbbi lesz!! Utána már nem lényeges a fájdalom, az egyáltalán nem erős, inkább megkönnyebbülsz, hogy túl vagy rajta
2011. máj. 2. 09:47
 4/7 anonim válasza:
Nekem nagyon jó a fogorvosom. De nekem eddig 2x húztak fogat... egyszer elájultam egyszer meg a szájsebészeten fejezték be. A fájdalomról inkább nem is írok.
2011. máj. 2. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Pár hónapja húztak egyet, nem éreztem semmit szinte.

Most húztak egy félórája egy másikat...soha nem éreztem még ilyen fájdalmat a fogamban. Még, ha a fogam fájt, akkor sem.

Szóval változó, de általában nem, vagy csak minimálisan fáj.

2011. máj. 2. 14:19
 6/7 anonim válasza:
Én 3 helyen kaptam inekcót, elzsibbadt, de nagyon semmit nem éreztem. :D
2011. máj. 2. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát azért tud fájni érzéstelenítővel is. Meg az is amikor beadja az érzéstelenítő injekciót. Napokig éreztem a lyukat amit a szájpadlásomon ütött. 2 fogamat húzták, az egyik hamar kijött, a másikat percekig rángatta mert annyira be volt nőve. Szóval attól is függ hogy mennyire ragaszkodóak a fogaid. :p
2011. máj. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!