Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogtömés az fáj? (Kérdésed...

A fogtömés az fáj? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Még sosem volt lyukas a fogam,de most a nyelvemmel mintha úgy érezném..látszani nem látszik,mert vacak helyen van..

Tudom,hogy el kéne menni fogorvoshoz,majd rászánom magam csak nagyon tartok tőle,mert bár még sohasem volt semmi baj,de tudom,hogy kicsi a fájdalomküszöböm. Ráadásul a fogorvostól kiszűrődő hangok is rémesek. :(

19/L

2011. ápr. 27. 14:34
 1/9 anonim válasza:

Attól függ mekkora a luk , de ha normális fogorvoshoz mész akkor nem fog fájni .

De ha béna a fogorvos , akkor még hónapikig fájni fog .

2011. ápr. 27. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérsz érzéstelenítőt és nem fog fájn i. Ha kicsi a lyuk, akkor azután se, ha kimegy belőle az érzéstelenítő, ha viszont nagy volt - bár azt látnád sztem -, akkor fog fájni utána is. De max 1 nap/éjszaka.

Orvos függő, ha 'hentes' a dokid és leszrja a dolgot, akkor rosszabb is lehet, ha precíz és érti a dolgát, akkor meg olyan lesz, mint egy 'szúnyogcsípés'. :)))

2011. ápr. 27. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
maga a tömés nem fáj, hiszen kapsz érzéstelenítőt. hát igen, ez a szuri fáj, de kb 10 mp-ig. utána már csak kellemetlen a sok fura szag, hang.
2011. ápr. 27. 14:49
 4/9 anonim válasza:
Keress egy jo fogorvost aztan minel hamarabb menj el, elvileg mar csak azert se fog fajni, mert meg nem fajdogal a fogad.
2011. ápr. 27. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Addig is míg eljutsz fogorvoshoz, vegyél Elmex fogkrémet, ha nem nagy a lyuk, magától helyrehozza, nekem a fogorvos mondta, és nem is kellett tömni.
2011. ápr. 27. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem fáj, legalábbis nekem nem fájt.

Nem kaptam érzéstelenítőt, pedig elég mély volt a lyuk. Csak kellemetlen meg büdös :/ Na meg a fúró hangja nem olyan barátságos :D

De ki lehet bírni :)

16/L

2011. ápr. 27. 14:59
 7/9 tetris ***** válasza:
Az Elmex tényleg helyreállíthatja a kisebb (KISEBB!!!) lukakat! Ha már nagyobb, akkor marad a fogorvos.
2011. ápr. 27. 15:02
 8/9 anonim válasza:
én egy nagyon jó fogorvoshoz mentem és egyáltalán nem fájt talán a vége felé, de simán kibírod, mert csak épp egy kis szúrást érzel egy ideig(10 perc)vagy kevesebb ideig, de sztem nem fáj!és aznap ha délután mész korábban akkor a vacsorát fogfájás nélkül eheted!!!
2011. ápr. 27. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs szebb hely a fogászati rendelőnél :) Szentesre menj Dr. Tóth Zsuzsannához!! Imádom :P
2011. ápr. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!