Időnként felköhögök kis sárga tömör darabokat, és rettentő szaguk van. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Megfázva már rég voltam (2 hónapja) és mégis előfordul, úgyhogy szerintem nincs összefüggés. Félek hogy a leheletem is átveszik ezeknek a szagát.2009. márc. 5. 13:05
11/16 anonim válasza:
Nekem volt régebben tüszős mandulagyulladásom mirigylázzal együtt és utánna sokszor volt begyulladva a mandulám. emiatt az orvos szerint kis "járatok" alakultak ki a mandulámnál és nekem onnan jött ki ilyen izé.tulajdonképpen szerintem az étel megy bele olyankor, de nagyon nagyon ritkán van szerencsére ilyen...
12/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak igaza lehet, én is kiderítettem azóta, hogy ez gennyes mandula eredménye.
2009. márc. 16. 19:55
13/16 anonim válasza:
Szia!
És az orvos mondta, hogy ez gennyes mandula gyulladás?Mivel kezelt?Elmúlt?
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, én Bioparox sprayt használtam, sokat segített, de véglegesen igazságszerint magától múlt el.
2009. dec. 29. 17:18
16/16 anonim válasza:
Helló kérdező! Ugyan már jó régi a kérdés,de azért leírom a választ.Mandulaköved van... kis sárga,kemény darabokban jön ki a mandulából és amíg ott van eléggé ingerli a torkot.A családban több embernek is van így sajnos tudjuk milyen rossz.A leheleted is kellemetlen lesz tőle.Ha kapar a torkod kipiszkálhatod esetleg,mert látszik mielőtt kibukik.Vagy kinyomja egy fül-orr-gégész.Többszöri fogmosás és gargalizálás segít,de nem szünik meg sajnos.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!