Időnként felköhögök kis sárga tömör darabokat, és rettentő szaguk van. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Megfázva már rég voltam (2 hónapja) és mégis előfordul, úgyhogy szerintem nincs összefüggés. Félek hogy a leheletem is átveszik ezeknek a szagát.2009. márc. 5. 13:05
1/16 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel bronchitised van, pl kikezeletlen influenza miatt is elő szokott fordulni.
Egy kis plusz:
Én a helyedben elmennék orvoshoz.
2/16 anonim válasza:
Ez genny!
Nagyon sürgősen menj tüdőgyógyászhoz!
3/16 anonim válasza:
szia! nekem ugyanez van! pici sárga valami, ami nagyon kellemetlen szagú. még én sem voltam vele orvosál, ha te igen, légyszi irjál
4/16 anonim válasza:
de a genny az nem folyékony? ez ilyen kemény valami, pici fekete pontok vannak benne
5/16 anonim válasza:
A szag bakteriális fertőzés miatt van.Tulajdonképpen gennyes váladékot köhögsz fel.Menj és keress fel egy tüdőgyógyászt!A ki nem kezelt tüdő vagy hörgőgyulladás súlyos szövődményekkel járhat!
6/16 anonim válasza:
én ritkán köhögök fel ilyet nagyon, nem is tudom mikor volt az utolsó, de nem egyszer fordult elő, nem is foglalkoztam vele soha. lehet h kellett volna? ...
7/16 anonim válasza:
Ha dohányzol,összefüggésben lehet azzal is.
8/16 anonim válasza:
A genny az tényleg folyékony, de ez tulajdonképpen fő alkotóját tekintve genny, vagyis gennyes, váladék, ismertebb nevén genny és takony.
Az orrváladék is ha zöldről sárgásra vált azt jelenti gennyet tartalmaz.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem voltam még orvosnál, ezért kérdeztem.
Nekem nincsenek benne fekete pontok.
Igen, dohányzom.
Akkor valószinű orvoshoz megyek. :(
2009. márc. 5. 14:58
10/16 anonim válasza:
Menj, mielőbb, annál jobb, és számolj be itt, hogy mizujság!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!