Segítség kéne? Csak most fogok elballagni és nem akarom h a jövendőbeli osztályom cikizne emiatt, de én szeretnék. Meg persze szeretnék majd pasizni is stb. de félek h ha lesz, akkor nem lesz. Szerintetek megérné? és 2 évig van fent kb?
Az lenne a problémám, hogy kicsit össze-vissza állnak a fogaim, például alul összevannak húzódva, felül pedig szét állnak és olyanok mint a kerítés. Szeretnék fogszabályzót, mert ha most cselekszem akkor felnőtt koromra szépek lesznek a fogaim, de felnőtt koromba meg nem akarok fogszabit.
köszi a válaszokat!:)
értem és köszi a választ!
amúgy hallottam azt, hogy néha kihúzzák a fogukat is..:S nah most kicsit megrémültem..:D
Alul akkor tuti húznának. Nem halálos, nyugi. Amúgy meg minden második kölyöknek van fogszabályzója, nem nagy kaland, anno ha valakinek feltették osztályban, akkor megkérdeztük fájt-e, jajjajszegényke és ennyi. Ha levették, megünnepeltük. Semmi extra, ha valaki meg csúfol, verd be a fogát, akkor lehet neki is szüksége lesz rá. XD Na jó, ne.
(és a kérdésed sztem nem a gyik miatt értelmetlen, hanem mert az se derül ki belőle, mit akarsz... pl. nem ártott volna beleírni miről is van szó. xD)
21:45: oda van írva h szerintetek érdemes lenne e most feltetetni... :) mert nem akarom h cikizzenek emiatt..
utolsó: köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!