A Begyulladt, dagadt fog visszafog menni a helyére?
Van hátul egy elég lyukas fogam,bevan gyulladva és dagadva. Amikor ez előjött éreztem h kintebb jött a fogam,és nembirom rendesen összcsukni a számat. A gyulladáskor keletkező genny feszitheti kifele a fogat,vagyis eztmondták akikről rákérdeztem. Ma már nemfáj annyira, olyan mintha kezdene elmúlni, viszont a fogam mindig kintebb van,és alig birok rágni a másik odlalon,mert összesem érnek a fogaim a rossz fogam miatt. Holnapután megyek vele dokihoz, de ha ennyire kijött a fogam a helyéről akkor tuti hogy kikell majd húzni szerintem,és akkor felesleges is betömni. Valaki tud erről valamit?
Köszi:)
Ki kell kapni, abból baj nem lehet.
Ha bent marad, "néma"tályog jöhet létre alatta, ami góc.
nem kell azt kihúzni!
Gyökérkezelés is létezik!
Kifúrják, és a gyökéren keresztül kijön a genny.
Ilyen hülye tűkkel fognak benne nyúlkálni. És valószínű kis időre nyitva fogják hagyni, estleg ideiglenes tömés lesz benne, s mindig menned kell, hogy tisztogassa a doki. Aztán ha kitisztult, szépen fertőtleníti és betömi.
Csak ha nagyon gáz a helyzet, vagy feldagadt tőle az arcod, és kezdetleges felszereltségű a fogorvos, akkor húzza ki egyből.... Azt ne hagyd!
Röntgen, és gyökérkezelés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!