Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fájdalmas a fogtömés? Hogy...

Fájdalmas a fogtömés? Hogy zajlik le pontosan?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 15:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyszerre csak egyet, vagy akár többet is betömnek!?
2011. ápr. 9. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi vért veszítessz
2011. ápr. 9. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Elég fájdalmas tortúra, a foghúzás érdekes módon nem annyira kellemetlen.

Hát először is kapsz érzéstelenítőt, ami kb. kalap szamócát nem ér, aztán elkezdi fúrni a fogadat, egészen az idegig, ami roppant kellemes érzés, ezután jön a vízipisztoly, a baktériumölő szerek, amik szintén csípnek mint az állat...a végén a tömést már nem is érzed.

2011. ápr. 9. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem már tömtek párat, úgyhogy tapasztalatból beszélek. Nagyon orvosfüggő a dolog, volt már olyan, hogy a mélyentisztelt doktorúr úgy vágta a szájpadlásomba az injekciót, hogy majdnem megütöttem. De a mostani fogorvosom nagyon finoman és szakszerűen dolgozik. Az injekciót is olyan finoman adja be, hogy nem fáj annyira mint egy szúnyogcsípés, de komolyan. Ha rendes munkát végez az érzéstelenítés során, akko semmitsem fogsz érezni a fúrásnál sem. Maximum csak kellemetlen a hangja és a szaga miatt. Egyszóval ne parázz, nemvészes.
2011. ápr. 9. 15:33
 5/8 anonim válasza:

wow micsoda válaszok :D

elhiszem hogy van akinek fájt meg vérzed meg blabla, de azért nem ilyen veszélyes,nyugi.

én nem szoktam érzéstelítőt kérni, nem vérzik és nem fáj. és max 10 percig tart.

gondolom van lyukas fogad azért kérdezted menj el nyugodtan dokihoz!

2011. ápr. 10. 17:58
 6/8 anonim válasza:
*vérzett
2011. ápr. 10. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

Ez attol fugg mekkora a lyuk.

Ha kicsi akkor nem veszes, viszont ha nagy akkor teljesen mindegy mit ad neked, fajni fog.

Ezt meg ne vedd be, h nem kaptam erzestelenitot, es nem fajt:S

Ahogy fent mar irtak egy kalap sza*t nem er az erzestelenito.

2011. ápr. 11. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapsz érzéstelenitől, egyáltalán nem fáj, többet is tömhetnek.
2011. máj. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!