Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Minden sztárnak, modellnek...

Minden sztárnak, modellnek műfoga van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 11:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én meg vagyok elégedve velük teljes mértékben. Nekem is csúnyán el voltak színeződve, gyökérkezelve voltak és nagy tömés volt bennük. Most úgy néznek ki, mintha mindig is egészséges fogaim lettek volna.

Ha neked is tömés vagy gyökérkezelés miatt színeződtek el, akkor jó megoldás a fémmentes porcelán korona. Ha viszont teljesen épek a fogaid, csak a színükkel van gondod, akkor egy fogfehérítés is segíthet, persze csakis maszek rendelőben elvégezve, nem otthoni praktikákra gondolok.

2011. ápr. 8. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nem vakító fehér,olyan mint az alsó természetes fogsorom,ahhoz lett állítva.De mondta akkor a fogorvosom,hogy ha előtte kifehérítenénk az alsókat,akkor ahhoz már tudnánk tenni a hófehéret,és nagyon szép lenne.De akkor sajnos erre pont nem volt pénzem.egyáltalán nem látszik hogy mű,mert nekem eleve a rendes fogaim is ilyen kissebbek voltak,nem az a nagy messziről látszódó nagy lófogak.Így tökéletes,természetes eredményt kaptunk,csak nem lett vakító.Majd legközelebb,ha esetleg cserélni kell,akkor biztos hogy megcsináltatom.
2011. ápr. 8. 11:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Tömés miatt színeződött el. Nagyon sokat olvastam implantátumos kezelésről, és eseteket is láttam, hihetetlen. Gondolkoztam rajta, hogy csináltatok, és többet nem kell vele küzködni, tömni vagy akármi van vele. És olyan, mintha a tiéd lenne. De a porcelánfog is jónak tünik. Sajnos elég drága, pedig mindenki megérdemelné a szép mosolyt.
2011. ápr. 8. 11:29
 14/18 A kérdező kommentje:
11.28. Neked mit csináltak a fogaiddal?
2011. ápr. 8. 11:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked mindenképp a porcelán korona kellene, és nem implantátum, hiszen neked még megvan a fogad, és a gyökere is! Az implantátum nagyon drága, darabja kb. 100 ezer Ft. és akármilyen jó is, mégsem a saját fogad. Neked nagyon jó megoldás a korona, és olcsóbb is, nekem darabja 60 ezer volt.
2011. ápr. 8. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Cukorbeteg vagyok gyerekkorom óta.Sajnos kilazulnak,nem romlanak el,egyszerűen csak kilazulnak,elkezdenek mozogni,eztán egyre jobban,végül már szinte én ki tudnám venni.Ilyenkor sajnos kihúzza,és felül már egy nagy hidam van.Pont múlt héten nézte,és mondta a fogorvosom,hogy amelyik tartja a hidat,az egyik már mozog.Nem tudom mi lesz velem idősebb koromban,nagyon félek hogy 20 év múlva kivehetős lesz,mert mondta az orvos,hogy az implantátumot nem biztos,hogy be fogadja a szervezet,sőt a cukrom miatt nem is bizos hogy beteheti,és hogy az nem fog kilazulni.
2011. ápr. 8. 11:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Értem, igen. Így már más. Köszönöm szépen a segítséget! :)
2011. ápr. 8. 11:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Íhhh. Ha jól emlékszem cukorbetegeknél nem alkalmazható, vagy csak ritka. Nemtudom. Azért a protkós dolog kicsit ijesztő. Édesanyám is kiakarja szedetni az összes fogát és implantátum, de én nem lennék képes rá.
2011. ápr. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!