Afta? Mi a teendő? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Picit fáj a nyakam pár napja, de azt olvastam nyaki nyirokcsomók megnagyobbodásával járhat a Mikulicz-féle afta. Leírásra képre ugyanaz. Érdemes gyógyszertárba mennem és kenegetni valamivel vagy ez már "orvos" kategória?2011. ápr. 7. 10:23
11/14 anonim válasza:
Upsz és nem kell 1hétig szedni a Boraxot mert 2-3 nap után rendbe jön az ember tőle úgyhogy ezt is bebuktad homeopátia ellenes!
12/14 anonim válasza:
1-8. osztály elvégzése
2-Szövegértelmezés, összetett mondotok olvasásának gyakorlása
3- hogy gazdag legyél, a "növényi BÓRAX_fa" ültetvényezése
4- alapvető szavak jelentésének megtanulása
5:)))))és vita!!!+! utána
6, jujj...ez már nagyon súlyos lányok...
13/14 anonim válasza:
12:16-os vagyok.Ez tetszett!Főleg a Borax fa!Én nem lovagoltam volna a dolgon de olyan hülyeségeket írt!Na mind1!Remélem a kérdező kiválasztotta a neki szimpatikusat és már gyógyulgat! :)Egyébként a nővérem gyógyszerész és én sem csak 8-at végeztem!A tapasztalataim alapján próbáltam válaszolni és nem légből kapott marhaságokat írni mint az a másik.Persze a Phlogosol is jó de én nem is kritizáltam az ötletét!
14/14 anonim válasza:
Egyébként észre vetted,h.egy ideje nem reagál?Talán elfogyott a hülyeség a fejéből?Áááá nincs olyan szerencsénk!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!