Kérjek érzéstelenítést tömés előtt?
Figyelt kérdés
Előző alkalommal fogkőleszedés előtt bekent valami érzéstelenítővel, amitől alig éreztem valamit. Kérjem, hogy tömés előtt is kenje be? Vagy inkább injekció?2011. ápr. 6. 16:16
1/6 anonim válasza:
Töméshez injekció kell, hacsak nem élvezed a fájdalmat.
2/6 A kérdező kommentje:
Régebben mikor voltam 5-6 éve, akkor nem adott semmit tömés előtt...
2011. ápr. 6. 16:57
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire mély a lyuk. Nekem sokszor csinálták érzéstelenítő nélkül, nem kellemes. Inkább kérj.
4/6 anonim válasza:
Én jobban félek az injekciótól, mint a fúrástól. Ezért nem szoktam kérni injekciót. Volt már gyökérkezelésem is injekció nélkül! Az orvosom "Rambónak" hív..:)))
Mondjuk elég beteg az agyam, mert én a bölcsességfogak műtését is élveztem....:D:D
5/6 anonim válasza:
Én még sosem kaptam érzéstelenítőt fogtömésre, pedig most is járok kezelésre és ez a lyuk már majdnem az ínyemnél van.. de én nagyon utálom a fogászatot :S ha lehet messziről elrkerülöm.. xDD
6/6 anonim válasza:
23:33, a bölcsességfog-műtét alatt fogeltávolítást értesz? Azt is érzéstelenítő nélkül húzattad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!