Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Megfelelő szájhigénia (fogsely...

Megfelelő szájhigénia (fogselyem, szájvíz, fogkrém) és rendszeres fogorvosi szűrés mellett is kialakuló fogromlásnak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az elmex nekem például lósz@rt nem ért,az én fogaim is rosszak (folyamatosan csináltatom őket) ,pedig rendesen mosom a fogamat. A fogorvosom is annyit mond rá,hogy genetika. Mert azt tényleg nem lehet mondnai,hogy nem ápolom a fogaimat normálisan:( Fluor+ kálcium is megy már régóta,mégis mennek tönkre szép lassan pedig még csak huszonéves vagyok.
2011. ápr. 5. 00:06
 12/14 anonim válasza:
100%

A fogorvosom szerint tök mindegy, hogy milyen fogkefét és fogkrémet használsz!

A lényeg, hogy jól mosd a fogaidat.

....és hát igen, szerinte is a genetika.

2011. ápr. 8. 06:57
 13/14 anonim ***** válasza:

nagyjából mindegy, hogy milyen fogkrémet és kefét használsz (ide értve a nagyobb márkákat: Colgate, Aquafresh, Signal, Orab-B stb., fogkrémnél fontos, hogy fluoridos legyen), a lényeg tényleg a technika és hogy minden étkezés után fogat moss

és persze szerintem is genetika a kérdésre a válasz

2011. dec. 22. 00:14
 14/14 anonim válasza:
100%
Genetika! Nekem van olyan 57 éves ismerősöm akinek nincs rossz foga! Sem tömött sem huzott! Nem akartuk elhinni fogadàsbol vittük el fogorvoshoz kivàncsisàgból! Heti kb egyszer mos fogat mikor màr làtja hogy csunyàk mert dohànyzik!
2014. márc. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!