Pénteken műtötte ki a fogorvos az alsó bölcsességfogamat. Antibiotikum nélkül? Kérdés lent.
Sok helyen olvasom, hogy ilyenkor antibiotikumot egyből felírnak, a fertőzés elkerülése miatt, de én nem kaptam. Ugyanakkor az íze alapján úgy érzem, mitha genny ürülne a varratnál. Normális ez? Nem kellet volna antibiotikum?
Köszi a választ!
Nem feltétlenül szükséges.
Nekem is kiműtötték a bal alsó 8-ast, és én sem kaptam rá semmit. Nem tudom, ismered-e a Forever Living Products termékcsaládot, de ilyen esetben nagyon tudnám javasolni, mert sebek folyamatos fertőtlenítésére és begyógyulására kiváló. Ha nem ismered, akkor pedig vegyél valami gyógynövény (pl aloe vera) alapú fertőtlenítőszert sebre.
Nem kell mindenre antibiotikum, ha lehet, inkább kerüld el őket, csak a legindokoltabb esetekben használd! Nem szabad feleslegesen mérgezni a szervezetedet, mert sokszor többet árt, mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!