Porcelán fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Ha volt, akkor mennyi ideig? Mik a tapasztalataid?2011. márc. 28. 17:36
1/13 anonim válasza:
Fent van 2 hónapja, és még fent lesz 1 évig :)
Diszkrét, csak 1m távolságból veszik észre az emberek, hogy van valami a szádban :)
Mit szeretnél még tudni? :D
2/13 A kérdező kommentje:
Amikor felrakták fájt? Rendesen tudsz vele fogatmosni meg már enni is?
2011. márc. 28. 18:18
3/13 anonim válasza:
Maga, amikor felrakták nem fájt.
Először a fájdalmak 4-5 óra múlva jelentkeztek, akkor 2 napig fájdalomcsillapítón éltem, meg levesen :D
Amikor másodszor meghúzták... nos, abszolút nem fájt, ugyanúgy ettem (bár, az elülső fogaimmal harapni nem tudok, de a hátsóval igen).
A fogmosás az első pár napban volt csak macerás.
4/13 A kérdező kommentje:
És neked miért kellett fogszabályzó? Nekem mélyharapásom van.
2011. márc. 28. 18:26
5/13 anonim válasza:
A szemfogaim felülre nőttek :)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Remélem nálam is minden rendben lesz:)
2011. márc. 28. 18:31
7/13 anonim válasza:
nekem majd lesz egy pár hét múlva szal nem tudjátok h egy ien porcelán fogszabályzó mennyibe kerül? nagyon drága?
8/13 anonim válasza:
Nekem olyan van, ami alul hagyományos fém, felül az első 6 brekett porcelán, a többi szintén fém. Így messziről nem is látszik, és kb harmadannyiba került, mint a teljesen porcelán. 120e-et fizettem érte. Nagyon szeretem, olyan mintha mindig is lett volna, nagyon hamar meg lehet szokni:)
9/13 anonim válasza:
uh 120e? mindenhol ennyire drága?
10/13 anonim válasza:
Előző vagyok, az enyém még olcsónak mondható. A teljesen porcelán inkább kétszázezernél kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!