Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért nem esett ki minden...

Miért nem esett ki minden tejfogam?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, és már legalább(!) 3-4 éve nem esett ki tejfogam. Az egészben az a különös, hogy a metszőfogak és a szemfogak mind kiestek és nőttek a helyükre csontfogak, DE az őrlőfogaim közül szinte egyik sem esett ki, nem is mozognak. Olyan, mintha már azok is csontfogak lennének.

Mi lehet ez, és miért van így?

2011. márc. 26. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

biztos hogy tejfogak még?!?! nem lehet hogy nagyon kicsi korodba már kiestek? habár azt csak meg tudod állapítani hogy milyen a fogad:D

nekem 15 évesen volt kettő tejfogam nekem is örlőfogak voltak és azokat ki kellett húzni , ha akkor nem húzzák ki lehet még mostis meglenne. .

2011. márc. 26. 23:30
 2/3 anonim válasza:
az orlo fogaim nekem is tejfogak..sot az egyik szemfogam is. a fogorvos azt mondta azok mar nen ia fognak kicserelodni de nem nagy baj...ugyh nyugi:) amugy meg en 21 eves vagyok
2011. márc. 27. 05:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Biztosan tejfogak, sőt, régen kamaszkoromban nekem is húzták ki őrlőfogam(kettőt is), és azok helyére nőtt új..

Aggódni nem aggódom, mert teljesen jól "működik":D, csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért van ez..

2011. márc. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!