Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzósok! Leírnátok...

Fogszabályzósok! Leírnátok hogy zajlott ez az egész?

Figyelt kérdés
Mit csináltak az 1.vizsgálaton,2.-on,mi mennyibe került,stb,szóval MINDEN:) Az első vizsgálat kb mennyibe kerülhet? Olyan időpontot kaptam,amire szüleim nem tudnak eljönni,ez baj,kérjek egy új időpontot szerintetek?Csak mert így azt sem tudom,mennyi pénzt vigyek.Köszi előre is.14/L
2011. márc. 26. 21:58
 1/7 anonim válasza:

Mivel nem az SZTK-ban csináltattuk ezért, jóval drágább volt. Nekem porcelán fogszabályzóm van összesn 320.000ft volt maga a fogszabályzó. Plusz még 1-1,5 évig fenntlesz és egy hónapban egy vizsgálat van ami alkalmanként 5ezer forint. A vizsgálatokon húznak a feszességén stb.

Én az első hétben csak krumplipürét tudtam enni :D

2011. márc. 26. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez sok mindentől függ, hogy mi mennyibe kerül, ezt nem tudom megmondani, de ha SZTK-ba mész, és mivel 18 év alatt vagy gondolom támogatott.

Nekem nem volt annyira gáz, az is jó volt, hogy először csak alulra rakták fel, így tudtam keményebb dolgokat is enni.

De nem kell aggódni, a felrakás egyáltalán nem fáj, majd esetleg utána pár órával, de tényleg nem kell félni.

2011. márc. 26. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:

18 év alatt szerintem is támogatott , majd ha kell pénzt vinned akkor szólni fognak előre szerintem . Amúgy nekem az ívcseréknél kellet fizetnem olyan 3000-4000 forint körül.Ha meg nem szeretnél egyedül menni akkor kérhetnél új időpontot , akkora amikor a szülpk veled tudnak menni.

Nekem a felrakás után 5 órával kábé , meg a következő nap nagyon rossz volt , kinyitni a számat már fájt , nem beszélve arról hogy teljesen felsebesedett, de ez mindenkinél más. Meg amugyis csak eztaz első pár napot kell szenvedni utána nekem már nem fájt:) és szép lesz a mosolyod:):)

2011. márc. 26. 23:35
 4/7 A kérdező kommentje:
azt mondták,hogy a tb támogatottra 3-4 évet kell várni,és lehet,hogy addigra már nem fog járni nekem a támogatás.Igazából már kb 9 éves koromban mondták,hogy kell,ha akkor elmentünk volna az sztk-sra,már lehetne...Dehát szüleim ilyenekkel már akkor sem törődtek:/
2011. márc. 27. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Dehogy kell 3-4 évet várni!

Nekem szeptemberben volt az első vizitem, január negyedikén fent volt a szabim...

Menj el SZTKba, ott elmagyaráznak mindent. Inkább, minthogy ilyen tévhitekben élj...

2011. márc. 27. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor lemondom a holnapit,elmegyek a tb támogatottat csináló nőhöz,megkérdezem mennyit kell várni,és ha ő is 3-4 évet mond visszamegyek a magánhoz,ha nem,pedig szuper:) Akkor gondolom csak azért mondta ezt a privát,hogy az ő zsebe vastagabb legyen...
2011. márc. 27. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát.Mégis elmegyek holnap a magándokihoz,de egyenlőre csak azért,hogy adjon beutalót röntgenre,ugyebár amúgy az is pénzes...Aztán majd meglátjuk.Feltétlenül kell beutaló a fogszabályzásra?Mert nekem adott egyet az a doki,aki egy fogamat tömte,sztk-s.Vagy evvel az első vizsgálat ingyenes,ilyesmi van?
2011. márc. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!