Gáz a hézagos fog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Már 4-5 éve ilyen a fogam, de még nem kaphatok fogszabályzót. Gyűlölök mosolyogni. Egyébként szép fehérek a fogaim, meg nem is kacskák, csak az az egy probléma van vele. (felső két fogam ilyen )2011. márc. 26. 15:17
1/8 anonim válasza:
nekem is ilyen,de nekem tervben sincs hogy megcsináltatni,jók igy ahogy vannak
ezen kivül szépek és egészségesek,én nem csináltatok velük semmit,nem ettől leszek szebb vagy csúnyább
nekem nem hiányzik hogy sebes legyen a fogszabályzótól a szám,meg fájjon,huzni kelljen,és nem mellesleg rengetegbe kerül...
23/N
3/8 anonim válasza:
76%-os gondolom pasi,vagy tökéletesnek hiszi magát:D
5/8 straydogs válasza:
A hézagos fogat jobban lehet tisztitani. Ha épek és szép
fehérek, ne zavarjon.
6/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok.
2011. márc. 27. 15:52
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Már rég észrevettem, hogy nagyon-nagyon sok énekesnek van hézag a fog között. Külföldiek közül pl.:Madonna, Lady Gaga, itthon: Emilió, L.L. Junior...még nagyon sok énekest tudnék írni....:)))) Remélem segít valamit az észrevételem!
8/8 ekeke válasza:
És ha valaki énekes, akkor már minden rendben?
Amúgy meg amíg látványosan nem rohadnak, addig rendben van a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!