Vitte már valaki kisgyermekét a Gyerekfogászati klinikára a Szentkirályi utcába?
3 évesem fogbélig letört foga miatt vinném oda,de mikor bevittem s.o.s a doctop-ba,ott hárman nem tudtuk lefogni,és kissé sokkos lett a gyerek,és vagy altatásban,vagy valahogy,de meg kéne csinálni neki.
Volt így már valaki?Hány évestől altatnak?csinálták már valakinek a gyermkének így a fogát?
Szeretném ha leírnátok!!!
Előre is köszi!!!
Köszönöm a választ,de a fogat nem kell eltávolítani,mivel kitisztítják,betömik,majd pótlást raknak rá.
Azt ugyan nem írtam,hogy elől,az egyik középső metsző foga törött ki,és már azért is megmentik,mert fontos a beszédfejlődésben,hogy legyen ott valami,a másik,hogy ma már nem az az első,hogy tejfog?kit érdekel,majd nő helyette a maradó.A tejfog fontos,és azt is úgyanúgy tömik,mint a maradót,stb.stb.
Én arra lennék kíváncsi,hogy csinálták-e ezt valaki gyermekén?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!