Olyankor mit lehet enni, amikor nem varrták teljesen össze az ínyemet?
Tegnap voltam szájsebészeten, mert be volt gyulladva a bal alsó 6-osnál a csonthártya, elküldtek másik helyre, hogy gyökérkezeljék és megnézzék, hogy mennyire mély.. A másik helyen gyökérkezelés közben kiderült, hogy el van repedve a fogam a gyökerénél, így semmi értelme nem lett volna a kezelésnek és így visszaküldtek az eredeti helyre, hogy húzzák ki.. Ott ki is húzták, az egyik gyökérrel viszont nagyon megszenvedett a doki, mert nem akarta magát könnyen adni, majd miután sikerült kiszednie, megkapargatta a fogmedret, hogy maradt-e vmi ott, és összevarrta.. Igen ám, csak hogy nem tudom, hogy ilyet másnak csináltak-e, mert úgy varrta össze, hogy csak az ínyem két végét, a közepe tárva-nyitva, és persze még az oldalát, ahogy felszakították véletlenül.. Ráadásul van egy enyhe szájzáram, ami miatt már második napja alig tudok enni vmit, max 3-4 cm-re tudom kinyitni a számat, azt is nem könnyen..
Egyrészt az érdekelne, hogy létezik-e ilyen varrásmód, vagy csak lusta lehetett összébb varrni a doki az ínyemet, másrészt meg hogy ilyenkor mit tudnék enni? Azt viszont elfelejtettem mondani, hogy a másik oldalon a 7es fogamat húzták ki 2,5(!) hete és még nem gyógyult be, igaz, azt nem is varrták össze, és azon az oldalon sem nagyon tudok rágni. lehet az ilyen lassú gyógyulás indoka, hogy terhes vagyok?
Köszönöm a válaszokat és bocsánat, hogy ilyen hosszú lére eresztettem a mondanivalómat, de próbáltam minél jobban elmagyarázni! :-)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!