Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi idő alatt készítenek...

Mennyi idő alatt készítenek el egy rögzített fogszabályozót?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha holnap után, hétfőn elmennék egy fogorvoshoz, hogy fogyszabályzót szeretnék, kb. mikorra készítené el és rakná fel?
2011. márc. 19. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem elég hamar meglett. Szerintem max. 2-3 hét.
2011. márc. 19. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogorvos válogatja. Nekem 3 hónap telt el az első vizit és a fogszabi felrakása között :)
2011. márc. 19. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem annyi volt, hogy elmentünk a dokihoz, ő elküldött fogröntgenre, visszamentünk, megnézte, kigondolta mi hogy legyen, megrendelte a fogszabit és felrakta. Maximum 3 hét volt ez így nekem.
2011. márc. 19. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Én elmentem szerdán és hétfőn már tette fel.
2011. márc. 20. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez magánorvos volt, SZTK-ban januárban kértünk időpontot, adtak májusra, májusban visszamentem, csináltak röntgent, aztán adtak lenyomatvételre augusztusra időpontot... na oda már nem mentem el, akkor kerestünk egy magándokit.
2011. márc. 20. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Maszekban hamar megcsinálják, Sztk alapon lassan. Sztem ha beindul a dolog akkor elég hamar felrakják bár anno nekem részletekben rakták fel (először gyűrűk aztán tip másik tip drót ide oda - elég bonyolult volt ahogy állt a fogam)

röntgen, felrakják alulra aztán felülre valszínű (ez így 2-3 nap). de ha fogat kell húzatni, na akkor várni kell amíg begyógyul, mert sebesen nem teszik fel.

2011. ápr. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!