Fáj ha leveszik a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 11:00
1/9 anonim válasza:
Állítolag nem fáj, bár én csak most fogom megkapni. De arra gondolj, h fájna is az a kb 15-30 perc amíg leveszik, utána már semmi gondod nem lesz vele. Élved ki, hogy gyönyörű mosolyod lett és már bátran nevehetsz:)
2/9 anonim válasza:
szia! egyáltalán nem fáj! nekem kb. 4hónapja vették le és nem fájt! :) ja és csak 5perc volt amíg leszedték...
3/9 anonim válasza:
Nekem fájt :D de ki lehet bírni :).
4/9 anonim válasza:
mikor leveszik nem fáj,de a feltevés utáni pár nap.Na az halál
5/9 anonim válasza:
szia! nekem ma vették le :D
és egyáltalán nem fájt :)
6/9 anonim válasza:
nem fáj csak kényelmetlen érzés. mert feszegetik és olyan mintha döngetnék a fejed:S nekem most vették le...
7/9 anonim válasza:
Miután végigszenvedtem egy másfél évet vele az a fájdalom fog a legkevésbé érdekelne. Jelenleg fél éve van fent.
Életem második legszebb napja lesz a születésem után miután végre megszabadulhatok ettől a fém kalodától a számban.
Veszek egy rohadt nagy almát akkora lesz mint a fejem és élvezni fogom minden harapásomat :D:D:D:D
8/9 anonim válasza:
az se fáj, mikor azokat a hátsó gyűrűket veszik le a fogról?
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt. Olyan érzés volt, mintha egyesével tördelnék ki a fogaim. De kibírtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!