Beutaló nélkül mehetek?
Figyelt kérdés
Letört a fogamból egy jó nagy darab és már elegem van belőle ki akarom huzatni a fenébe!!
Beutaló nélkül mehetek a szájsebészetre??
És tök jó mert közben a nyelvem folyton ott van és nagyon vérzik a nyelvem is és a szám oldala mert olyan éles a letört fogam!!
Köszönöm előre is a válaszokat
2011. márc. 14. 19:20
1/3 anonim válasza:
igen, csak azt kell mondani hogy fáj és kötelességük megcsinálni. én is voltam már így. de jól gondold meg hogy kihúzatod-e..elképesztő fájdalom :S már átéreztem..pedig volt érzéstelenítő
2/3 A kérdező kommentje:
Már volt párszor foghúzásom ,sőt terhességem elején húzták ki a bölcsességfogamat a,szájsebész drnő csodásan huzta ki semmit nem éreztem csak picit a tű helyét mikor az érzéstelenítőt adta be!!
Csütörtökön tudok csak menni addig meg szenvedek!!
köszi a választ
2011. márc. 14. 19:52
3/3 anonim válasza:
amúgy nekem is van egy letört fogam, de nekem nem fáj így időpontot kaptam. régen volt egy idő amikor nagyon fájt és bármennyire is hül*én hangzik feldugtam a fogamba szegfűszeget és kiölte az ideget. de gondolom neked nem a fogad fáj hanem hogy állandóan megsérted a szádat belülről. Hát ahogy gondolod, ebből látszik hogy minden fogorvos más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!