Fül-orr-gégészetre mehetek beutaló/bejelentkezés nélkül?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem külön elmenni ezért házidokihoz..Bemehetek csak úgy szakrendelésre?
Ha csak előzetesen bejelentkeznék telefonon (pl.holnap jegyeztetném elő magam csütörtökre) kb. mikor kerülhetek sorra?Lehet h.csak jövő héten?
2010. aug. 31. 16:21
2/3 anonim válasza:
Menni lehet,de arra számíthatsz,hogy sosem kerülsz sorra,mert a beutalósokat vizsgálják először .Időt takarítasz meg azzal,ha beutalót kérsz és biztosabb,hogy így meg is vizsgálnak.Én bánom,hogy nem kértem beutalót,mert több mint fél napot ott töltöttem a váróban,és még csak meg sem vizsgáltak,a nővér elküldött,mondván,egy kis fülfájásra a patikában is lehet venni recept nélkül fülcseppet....
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2010. aug. 31. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!