Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tbs fogszabalyzoval mit hogy?

Tbs fogszabalyzoval mit hogy?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok kerdes van mar errol, de nem lett tiszta megse :$

Szoval. Mennyibe kerül most kb a TBs fogszabalyzo? szerintem csak felülre kellene, mert elol van egy rés a fogam között.

volt valakinek hasonlo baja, es ha igen mennyi ido volt amig osszehuzza?

Honnan tudhatom, hogy melyik fogorvosnal van TB tamogatas?:$

ja és még annyi, hogy hátul huztak fenn egy fogamat, amit már lassan be hozott a mögötte lévő. azthiszem utolso előtti fogamat húzták. ez jelenthet gondot?:$

15

2011. márc. 14. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A lényeg: Menj el a körzeti fogorvoshoz, és ő majd továbbküld.
2011. márc. 14. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia :)

Általában kell egy beutaló a körzeti/iskolai fogorvostól, amivel beállítasz a fogszabályzós rendelésre. Ha Budapesten laksz, akkor majdnem minden kerületnek van külön fogszabályzós osztálya, de pl. nálunk (20. kerület) el kell menni a 18. kerületbe szakrendelésre.

Az SZTK-s fogorvosoknál van 80%-os TB támogatás, ha még nem múltál el 18 éves. (Nálam ez annyit jelentett, hogy az alsó-felső együtt 25500 Ft-ba került)

Az, hogy hova kell fogszabályzó (alulra és/vagy felülre), azt nyilván nem te fogod eldönteni, mert a harapásodnak is megfelelően beállítottnak kell lennie. A fogorvosok törekednek a szimmetriára, ezért több, mint valószínű, hogy a másik oldalon lévő fogadat is ki fogják húzni. /Persze ezt is ő dönti el/

Manapság mindent meg tudnak oldani a fogorvosok, szóval fel a fejjel: gond nem lehet :)

Nekem 2010. május ötödike óta van fent, és - elvileg - már nem kell sokáig hordanom.

17/F

2011. márc. 14. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:
koooszonom *.*
2011. márc. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!